“Asoclick, din solidaritate pentru educatie cu Kaufland” s-a incheiat!

Plini de bucurie, recunostinta si apreciere pentru toate proiectele participante precum si pentru laureati anuntam astazi incheierea cu succes a programului “Asoclick, din solidaritate pentru educatie”.

Intre 5 septembrie si 7 octombrie, s-au predat cele 500 de calculatoare catre cele 85 de gradinite, scoli, licee, biblioteci si institutii neguvernamentale din intreaga tara care au fost selectate in cadrul jurizarii care au avut loc la Kaufland in data de 19 iulie 2016 .

Echipamentele IT distribuite in cadrul programului reprezinta pentru acesti beneficiari  un suport atat pentru formarea, integrarea si educarea persoanelor din comunitatile defavorizate cat si pentru sustinerea transpunerii sociale si profesionale a celor aflati in insertie in cadrul Ateliere Fara Frontiere, care au lucrat la reconditionarea calculatoarelor donate.

Aceasta editie a insumat 178 de institutii inscrise care au solicitat un numar de 2153 de calculatoare.

Cu aceasta ocazie multumim din suflet partenerului si juriului nostru, Kaufland Romania si partenerilor operationali ai proiectului : Ecotic, Rossman, Techsoup Romania.
De asemenea, felicitam castigatorii si confirmam in acelasi timp, hotararea noastra de a continua aceasta misiunede reducere a decalajului digital prin programe de donatii de echipamente IT&C. 

 “Echipamente IT pentru micutii dintr-o gradinita buzoiana. Este vorba despre buzoienii de la Gradinita "Cei sapte pitici" care incep noul an scolar beneficiind de zece echipamente TIC cu spijinul Programului "Asoclick, din solidaritate pentru educatie", organizat de asociatia Ateliere Fara Frontiere cu sprijinul Kaufland Romania." - Educatoarea Mihaela Diana Bira, coordonator proiect gradinita "Cei sapte pitici" 

*

Colaborarea dintre Ateliere Fara Frontire si Kaufland Romania a inceput in 2013. Prin acest partenariat, Kaufland se alatura demersului initiat de Ateliere Fara Frontiere de a reduce decalajul informatic in Romania si contribuie astfel la consolidarea capacitatii institutiilor de invatamant si a asociatiilor de a pune in practica proiecte de IT&C, sprijinind in acelasi timp integrarea socio-profesionala.

ateliere fara frontiere