Ultimele zile de inscrieri in programul Dam Click pe Romania 2019

dam-click-pe-romania-2019.png

Ne aflam pe ultima suta de metri a inscrierilor in programul Dam Click pe Romania, editia 2019, in care si anul acesta Kaufland Romania este partener principal. Scolile, liceele, gradinitele, asociatiile de parinti, institutiile publice sociale si culturale, asociatiile si fundatiile care lucreaza cu tineri si copii din medii dezavantajate mai pot sa-si inscrie proiectele educationale pana duminica, 9 iunie 2019, la miezul noptii.

Dupa aceasta data, formularul de aplicare va deveni inactiv iar toate proiectele inscrise vor intra in faza de jurizare, urmand ca pe 14 iunie sa fie anuntati laureatii programului - proiectele educationale care vor beneficia de cele 1.000 de calculatoare.

dam click pe romania 2019 kaufland.png

De ce sa aplici daca n-ai facut-o pana acum

1. In primul rand, procesul de inscriere este simplu - exista un formular prin care organizatiile non-profit, unitatile de invatamant de stat si restul initiatorilor de proiecte educationale caruia acest program li se adreseaza se pot inscrie. In acesta sunt cerute datele de contact ale persoanelor care se vor ocupa de implementarea proiectului si administrarea calculatoarelor solicitate dar si cateva informatii despre tipul proiectului derulat, beneficiari si cum vor fi folosite computerele.

2. In plus, chiar daca proiectul nu va primi destule puncte la jurizarea din aceasta runda pentru a primi o donatie constand in calculatoare, el are sansa de a fi selectat pentru alte programe de donatii derulate de Ateliere Fara Frontiere.

3. Ne ajuti sa gandim cu mai multa claritate viitorul programelor din platforma de donatii de calculatoare pentru educatie EduClick, intelegand mai bine care sunt nevoile initiatorilor de proiecte educationale si cele ale beneficiarilor directi.

4. Tinerii si copiii din medii defavorizate au nevoie de sprijin si orice sansa de a le aduce resurse informatice care sa duca la reducerea decalajului informatic merita folosita.

Ce le place copiilor cel mai mult la aceste calculatoare? Ca acestea chiar functioneaza.

Nu o spunem noi, ci chiar copiii. Mai exact, au spus-o in cor copiii de la Scoala Gimnaziala „Sfintii Voievozi” din Bragadiru, judetul Teleorman, una dintre scolile laureate ale programului Dam Click pe Romania de anul trecut. Initiatorii proiectului educational si-au dorit 15 calculatoare pentru a-i ajuta pe copiii cu parinti plecati sa munceasca in strainatate sa comunice mai usor cu acestia, dar si pentru a facilita comunicarea dintre scoala si familie, in general. Au inscris un proiect folosind formularul de inscriere si au ajuns pe lista laureatilor. Acum elevii pot comunica mai usor cu parintii plecati din tara iar profesorii pot si ei lua leagatura cu acestia cand au nevoie sa discute despre educatia celor mici.

Grabeste-te sa-ti inscrii si tu proiectul pana pe 9 iunie 2019!