BNP Paribas Leasing Solutions dotează 10 școli cu computere în cadrul programului „Dăm un byte de ajutor!”

Poza CP BNP.jpg

În 2018 BNP Paribas Leasing Solutions Romania sărbătorește 10 ani de activitate și a ales să sărbătorească dotând cu echipamente IT 10 instituții care se ocupă cu educația copiilor și a tinerilor.

Cele 9 școli și un ONG au fost dotate cu 150 de calculatoare pentru echiparea laboratoarelor de informatică, în sprijinul a peste 1500 de elevi care provin din medii defavorizate sau care se confruntă cu dificultăți materiale. 

Responsabilitatea sociala este unul dintre pilonii principali ai BNP Paribas Leasing Solutions si suntem foarte bucurosi ca am putut contribui la acest proiect.Am dori sa multumim pe aceasta cale asociatiei Ateliere Fara Frontiere dar si partenerilor nostri principali care ne-au sustinut  in realizarea acestui proiect.
— Lionel Piquer ,  Country Manager BNP Paribas Leasing Solutions.

Calculatoarele au fost colectate de către Ateliere Fără Frontiere de la companii responsabile și recondiționate de către salariații aflați în inserție socio-profesională din atelierul reconect.

Lista completă a instituțiilor dotate:

Școala Gimnazială Negoi (Dolj), Școala Gimnazială nr. 1 Dărăști (Ilfov), Liceul Teologic „Fericitul Ieremia” Onești (Bacău). Școala Gimnazială Bughea de Jos (Argeș), Asociația pentru Educație și Știință Kleine Schule (București), Școala Gimnazială nr. 1 Gherghești - Structura Draxeni (Vaslui), Școala Gimnazială Găgești (Vrancea), Școala Gimnazială Porumbacu de Jos (Sibiu), Școala Gimnazială Sutești (Vâlcea) și Școala Gimnazială nr. 3- structură a Școlii  gimnaziale „Mircea cel Bătrân” (Giurgiu)

 

Despre Ateliere Fără Frontiere

Ateliere Fără Frontiere este o asociație neguvernanmentală românească înființată în 2008 care vizează  inserția socială și profesională a persoanelor aflate în mare dificultate,  militând împotriva excluziunii sociale  prin grijă față de mediu și prin educație.

Mai multe informații pe www.atelierefarafrontiere.ro

 

Despre BNP Paribas Leasing Solutions

Ca lider european în domeniul finanțării activelor, BNP Paribas Leasing Solutions susține creșterea clienților și a partenerilor săi, oferind soluții de finanțare pentru echipamentele lor profesionale.

BNP Paribas Leasing Solutions oferă companiilor flexibilitatea de care au nevoie pentru a-și menține competitivitatea și pentru a crește într-un mod durabil.

În 2017, BNP Paribas Leasing Solutions a finanțat 320.000 de proiecte pentru un volum total de 12 miliarde de euro. Cei 3.200 de angajați susțin clienții și partenerii săi în 18 țări, în Europa, dar și în China, Statele Unite și Canada.

 

Aflați mai multe despre noi despre: romania-leasingsolutions.bnpparibas.com

Raluca Popescu