Companiile responsabile dau un Byte de Ajutor prin redirectionarea impozitului pe profit

dam-byte-impozit-profit-20.png

Dam un Byte de Ajutor este un program national de educatie, care respecta mediul inconjurator si promoveaza solidaritatea sociala, derulat de catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere.

Scopul programului Dam un Byte de Ajutor, parte din platforma de donatii de calculatoare pentru educatie EduClick, este acela de a reduce decalajul informatic dintre scolile din comunitati prospere si cele din zone defavorizate pentru a sprijini o educatie echitabila in Romania.

Companiile Catinvest, COS, Interim+, Pentalog, Finexpert, Schneider Electric, respectiv EMI International, au donat impreuna printr-un gest de solidaritate, 450 de calculatoare. Echipamentele IT au ajuns in scoli din medii defavorizate din intreaga tara, crescand astfel atractivitatea procesului de predare-invatare.

schneider+balteni+2.jpg

La sfârșitul anului 2018, programul Dam un Byte de Ajutor a primit sustinerea companiilor care au ales sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit catre Ateliere Fara Frontiere. Astfel, pe parcursul acestui an, sumele au fost redirectionate pentru a revalorifica echipamente IT in atelierul de insertie socio-profesionala, reconect.

Datorita sprijinului oferit prin redirectionarea impozitului pe profit, cele 450 de calculatoare complet echipate, inclusiv cu licente Microsoft, au ajuns in laboratoarele de informatica si in salile de curs a 30 scoli si gradinite din mediul rural sau in comunitatile defavorizate din orase.

catinvest-gadinita-168-2.JPG

Prin contribuția lor pentru livrarea acestor sisteme PC, Catinvest, COS, Interim+, Pentalog, Finexpert, Schneider Electric, respectiv EMI International sustin imbunatatirea continutului de invatare si de alfabetizare digitala a copiilor in cadrul scolilor, precum si reducerea abandonului scolar.

Datorita parteneriatelor cu companii responsabile, interesate de protejarea mediului si dezvoltarea durabila a Romaniei, Ateliere Fara Frontiere a reusit sa doneze in fiecare an mii de calculatoare revalorificate pentru a sprijini proiecte de educatie, integrare sociala si formare profesionala.

Iată lista laureaților din cadrul acestei campanii:

lista-laureati-campanie-20%-2018.png
Schneider Balteni.jpg

Redirectioneaa si tu 20% din impozitului pe profit si sustine donatia de calculatoare!

Daca doresti sa sustii donatiile de calculatoare prin programul Dam un Byte de Ajutor, redirectioneaza 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere. Impreuna putem facilita accesul la educatie cat mai multor copii din Romania.

Contacteaza-ne aici daca doresti sa sustii programul Dam un Byte de Ajutor prin donarea a 20% din impozitul pe profit.