Pentalog dă un Byte De Ajutor în sprijinul a două școli din județul Suceava

Pentalog  dă un Byte De Ajutor în sprijinul a două școli din județul Suceava

Compania Pentalog România, furnizor de servicii de consultanță IT, servicii cloud și dezvoltare software, a înțeles importanța educației IT și se implică activ, de mulți ani, în dezvoltarea acestui sector, în România și Republica Moldova.

În cadrul proiectului “Dăm un Byte de Ajutor”, Pentalog România a contribuit la dotarea laboratoarelor IT din două școli din județul Suceava. Astfel, 30 de calculatoare PC complet utiliate și cu licență Microsoft au ajuns la Liceul Tehnologic "Vasile Cocea" Moldovița și la școala "Ștefan cel Mare" Putna.

Read More

Strategia Naţională pentru Educaţie Parentală 2018 - 2025​​​​​​​

Strategia Naţională pentru Educaţie Parentală 2018 - 2025​​​​​​​

Asociația Ateliere Frontiere susține Strategia Naţională pentru Educaţie Parentală 2018 - 2025, care va intra în dezbatere publică până pe 10 iulie, motiv pentru care a semnat, alături de peste alte 73 de organizații neguvernamentale,  scrisoarea de susținere a strategiei, scrisoare adresată Prim Ministrului României.

Read More

Ateliere Fără Frontiere anunță câștigătorii primei ediții “Dăm Click pe România!” din 2018

Ateliere Fără Frontiere anunță câștigătorii primei ediții “Dăm Click pe România!” din 2018

88 de școli, licee, biblioteci și ONG-uri care sprijină educația și incluziunea în comunitățile defavorizate vor fi dotate cu 1000 de computere revalorizate,  prin programul național de educație prin respect fată de mediu și solidaritate socială “Dam click pe Romania!”. Acesta este derulat de Asociația Ateliere Fără Frontiere, având că partener principal Kaufland România și beneficiind de sprijinul Fundației Up și al Up România, filială a Grupului Up. 

Read More