Dam un Byte.png

Dam un Byte de Ajutor este un program national de educatie prin respect fata de mediu si solidaritate sociala prin care Asociatia Ateliere Fara Frontiere isi propune sa:

•Ofere acces la o educație modernă și la o dezvoltare optimă a deprinderilor lor pentru 30 de unitati educaționale, 6.000 de copii și tineri. 

• Sprijine peste 350 de profesori în demersul lor educațional.

•Doteze unitati educaționale cu 450  de echipamente IT (în medie 15 pentru fiecare scoala)

Impreuna putem sa Dam Un Byte de Ajutor! Alatura-te si tu campaniei de donare de calculatoare! 

Poti dona in 2018, utilizand facilitatea fiscala de 20%.

Lorita CONSTANTINESCU Director de Dezvoltare  lorita.constantinescu @ atelierefarafrontiere.ro

Donatorii "Dam un byte de ajutor"


Ei au dat deja un Byte de ajutor:

Societe Generale European Business Services dotează cu 40 de calculatoare laboratoarele IT din județele Gorj și Prahova

Dăm un Byte de Ajutor este un program național  de educație prin respect față de mediu și solidaritate socială derulat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere. 

“Am ales să contribuim la acest program pentru că îmbină câteva direcții în care noi am decis să ne implicăm: educație, integrare profesională și folosirea resurselor într-un mod sustenabil. Responsabilitatea socială face parte din ADN-ul nostru de aceea încercăm să fim aproape de comunități, să identificăm cei mai buni parteneri și cauzele care ne determină să luptăm pentru ele. În ultimii ani am donat în permanență echipamente IT către Ateliere Fără Frontiere, doar anul acesta am dat peste 100 de echipamente IT. Însă prin proiectul Dăm un Byte de Ajutor am decis să mergem mai departe și să contribuim financiar la recondiționarea de echipamente IT și echiparea lor cu software-ul potrivit pentru școlile dezavantajate din România.” 

Citiți mai mult...


Pentalog dă un Byte De Ajutor în sprijinul a două școli din județul Suceava

Compania Pentalog România, furnizor de servicii de consultanță IT, servicii cloud și dezvoltare software, a înțeles importanța educației IT și se implică activ, de mulți ani, în dezvoltarea acestui sector, în România și Republica Moldova.

În cadrul proiectului “Dăm un Byte de Ajutor”, Pentalog România a contribuit la dotarea laboratoarelor IT din două școli din județul Suceava. Astfel, 30 de calculatoare PC complet utiliate și cu licență Microsoft au ajuns la Liceul Tehnologic "Vasile Cocea" Moldovița și la școala "Ștefan cel Mare" Putna.

Citiți mai mult...