Jurizarea „AsoclicK, din solidaritate pentru educatie” va avea loc pe 19 iulie 2016

Perioada de inscrieri in programul „AsoclicK, din solidaritate pentru educatie”, desfasurat de catre Ateliere Fara Frontiere si sponsorizat de catre Kaufland Romania s-a incheiat in data de 10 iunie                                                                                    

Suntem bucurosi sa anuntam inscrierea a 178 de candidati in cadrul proiectului.

Conform structurii programului in urmatoarea perioada va avea loc jurizarea candidatilor, mai precis in data de 19 iulie 2016. In aceasta etapa partenerii de la Ateliere Fara Frontiere si Kaufland Romania vor desemna castigatorii celor 500 de echipamente IT reconditionate. Acestea vor fi utilizate in scopul dotarii laboratoarelor de informatica si a departamentelor IT din cadrul scolilor si institutiilor care vor fi declarate castigatoare in cadrul apelului la propuneri de proiecte „AsoclicK, din solidaritate pentru educatie”.

Predarea calculatoarelor va avea loc in lunile august si septembrie, permitand astfel organizatiilor laureate si a beneficiarilor lor sa inceapa anul scolar cu toate sansele de succes.

Prin aceasta implicare activa asociatia Ateliere Fara Frontiere alaturi de Kaufland Romania sprijina perfectionarea solutiilor educative disponibile tinerilor din comunitati defavorizate. In aceasta categorie se incadreaza copii, tineri si adulti care traiesc sub pragul saraciei, institutionalizati sau cu dizabilitati, din grupuri marginalizate sau vulnerabile.

AsoclicK se constituie drept un demers care are ca obiectiv general reducerea decalajului informatic si sprijinirea unei educatii echitabile in Romania.

Asteptam plini de emotie si dedicare anuntarea castigatorilor, lista care va fi postata pe platforma www.educlick.ro si difuzata pe pagina de Facebook Ateliere Fara Frontiere la sfarsitul lunii iulie si totodata felicitam participantii pentru initiativa luata.

Mult succes tuturor!