Laureatii Assoclic 2015 – Etapa 1

 

In pragul verii, iata ca a sosit din nou momentul pe care ne bucuram sa-l impartasim alaturi de prietenii programului Assoclic, anume jurizarea proiectelor primite si anuntarea castigatorilor.

Asa se face ca pe data de 20 mai ne-am reunit la Casa RAF cu partenerii Assoclic, reprezentanti ai companiilor de la care colectam, institutii si ONG-uri partenere, dar si fosti laureati – Centrul de zi Harap Alb (DGASPC Sector 4) si Asociatia Cultural Economica Christiana din Piatra Neamt – care au trait de aceasta data experienta jurizarii de cealalta parte a “baricadei”, din postura de jurati.

Dintre cele 183 de candidaturi eligibile, 97 au fost premiate de juriul care a cautat sa doteze cele mai valoroase initiative cu un total de 500 de calculatoare complete, reconditionate in atelierul de insertie.

VEZI LISTA CASTIGATORILOR AICI!

Multumim membrilor juriului pentru toata munca depusa in sprijinul viitorilor beneficiari Assoclic, si prietenilor nostri de la Romanian-American Foundation care negazduiesc mereu cu aceeasi caldura, intr-un spatiu deosebit.

“Intr-o perioada in care scoli, directii de asistenta sociala si organizatii neguvernamentale sunt lipsite de suport hardware pentru activitatea lor si unde se simte enorm lipsa unui proiect european national de actualizare a infrastructurii software sau a unei strategii nationale in domeniul hardware, proiectul Assoclic este singura optiune pe care astfel de organizatii le au sa aiba acces la hardware de calitate pentru miilor lor de beneficiari.

Ateliere fara Frontiere implementeaza acest proiect cu atentie pentru sustenabilitate si preocupare inspirationala pentru eliminarea decalajului digital in Romania.”  Elena Coman, TechSoup Romania

Felicitam castigatorii, si asiguram toti participantii de intreaga noastra apreciere pentru efortul depus si pentru ideile pe care le-am intalnit in aceasta etapa!  Ne dorim sa va putem sprijini initiativele si in viitor, asa ca va asteptam cu drag si in urmatoare editii ale programului Assoclic.

Assoclic 2015 – Etapa I este organizat de asociația Ateliere Fără Frontiere, cu sprijinul financiar al Kaufland România, BRD-Groupe Société Générale și GDF SUEZ Energy România. 

Beneficiază de asemenea de sprijinul operațional oferit de: ECOTIC, Romcarton, CD Press, TechSoup România, România Pozitivă și Știri ONG.

 

Nici o etapa Assoclic nu s-ar incheia cu succes fara ei - membrii juriului care ne sprijina de fiecare data cu entuziasm si rrresponsabilitate. Le multumim!

Posted by Ateliere Fara Frontiere on Wednesday, May 27, 2015