"Dublu click pe educatie cu Groupe Renault" isi anunta castigatorii!

Ne bucura sa anuntam un nou proiect care se apropie de un final fericit.  “Dublu click pe educatie cu Groupe Renault” isi anunta astazi laureatii. 

Dupa cum stiti programul “Dublu click pe educatie cu Groupe Renault”  s-a desfasurat alaturi de partenerii nostri dragi, Renault Romania. Marti, 6 iunie 2017, comisia noastra de jurizare, formata din reprezentanti ai Grupului Renault dar si din parteneri independenti (Ministerul Educatiei si Cercetarii, CSR Media, Organizatia Ecotic, domnul Tudor Musat de la Digi24) s-a intrunit pentru a evalua proiectele depuse in cadrul acestei editii.

Dintr-un total de 113 candidati inscrisi in programul “Dublu click pe educatie cu Groupe Renault” 42 de gradinite, scoli, licee, ONG-uri si alte institutii din judetele Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Arges vor beneficia de echipamente IT (functionale si instalate cu licente Microsoft) donate de Grupul Renault Romania si reconditionate de asociatia Ateliere Fara Frontiere.  In aceasta editie vor fi acordate 400 de desktop-uri si laptop-uri pentru dotarea institutiilor in scopul de a contribui la ameliorarea calitatii invatamantului si a educatiei in randul copiilor si tinerilor.

Lista cu structurile castigatoare o regasiti aici.

Felicitari tuturor laureatilor!

Vom reveni cu detalii despre ceremonia de premiere precum si cu informatii privitoare la predarea echipamentelor castigate.
Ramaneti alaturi de noi.