Laureatii "Auchan-sa la educatie" Galati 2016

In apropierea iernii ne-am propus sa intampinam sarbatorile cu mai mult entuziasm, vesti bune si mai multe calculatoare! 
Ne bucuram sa anuntam astazi castigatorii campaniei de donatii IT  din cadrul programului “Auchan-sa la educatie" pe care l-am desfasurat de data aceasta numai in judetul Galati.

Lista laureatilor o regasiti aici.

Proiectul de dotare cu 150 de calculatoare reconditionate s-a nascut din dorinta comuna a Auchan Galati, Fundatia Auchan pentru Tineri si Asociatia Ateliere Fara Frontiere cu scopul de a oferi tinerilor sanse sporite la educatie prin accesul la echipamente IT&C. 

Pentru a participa la acest proiect si a avea sansa de a castiga calculatoare reconditionate pentru sustinerea activitătilor educationale, institutiile au trebuit sa completeze un formular de candidatura in care sa descrie proiectul pe care vor sa il realizeze cu aceste echipamente.

In total au fost depuse 37 de proiecte din partea organizatiilor si institutiilor educationale iar aceastea au fost jurizate pe data de 15 noiembrie. Am parcurs proiecte diferite fiind extrem de interesant sa citim cum isi doresc ei sa sustina sau sa isi imbunatateasca activitatile educationale desfasurate. Ne-am bucurat sa observam ca unele au fost elaborate in detaliu , cu informatii despre ceea ce isi doresc sa realizeze cu echipamente IT&C pe care ar fi posibil sa le primeasca, iar altele au fost redactate mai succint. 

Pentru juriu, deliberarea nu a fost deloc usoara: proiectele primite erau fiecare interesante in felul lor si am avut si un numar limitat de echipamente de donat.
Sentimentul avut la finalul deliberarii a fost unul de bucurie, deoarece prin aceasta actiune, Auchan Galati si Ateliere Fara Frontiere vor creste sansele copiilor la educatie prin accesul la echipamente IT&C.

Si cum sarbatorile se apropie grabit, luna decembrie este un moment prielnic pentru a acorda aceste calculatoare in cadrul unor ceremonii festive care sa ne permita sa ii felicitam pentru reusita proiectelor lor!

Vom anunta in curand data la care va avea loc festivitatea de premiere.