Premierea proiectului de solidaritate digitala cu Renault

In apropierea sarbatorilor, cu mare bucurie in suflet, am pornit la drum spre Mioveni si Titu pentru a aduce la bun sfarsit proiectul de solidaritate cu Renault Romania.

Pe 15 si 16 decembrie am organizat, alaturi de Renault Romania, evenimentul de premiere si livrarea calculatoarelor donate ca rezultat al proiectului de solidaritate digitala. In cadrul evenimentului am adus celor 70 de gradinite, scoli, licee si organizatii non-guvernamentale o sansa la o educatie imbunatatita in forma celor 320 de calculatoare pe care le-au castigat in urma procesului de jurizare.

Toate aceste organizatii se gasesc in judetele unde opereaza Renault Romania cu fabrica de la Mioveni in Judetul Arges, unde 53 de proiecte au fost castigatoare, si centrul de testare de la Titu in Judetul Dambovita, unde au castigat restul de 17 proiecte.

Toate aceste echipamente IT vor ajuta atat la imbunatatirea uneltelor educationale disponibile in aceste comunitati si la pregatirea adecvata a elevilor pentru piata muncii de maine, cat si la sustinerea integrarii sociale si profesionale a oamenilor care lucreaza la Ateliere Fara Frontiere pentru a reconditiona aceste echipamente ce urmeaza sa fie donate.