Mai aveti o luna pentru a sponsoriza Ateliere Fara Frontiere

Mesaj important de ultima minuta pentru companii responsabile

Mai aveti o luna pentru a sponsoriza Ateliere Fara Frontiere!

Anul se termina, aveti o viziune mai clara asupra activitatii realizate in 2015 si a anilor viitori. Implicati-va acum si defiscalizati pentru urmatorii 7 ani sponsorizarile pe care le faceti catre Ateliere Fara Frontiere! Avem nevoie de sustinerea dumneavoastra pentru a pune in practica proiecte in domeniul mediului, educatiei sau sanatatii.

Vestea buna este ca inca mai aveti timp, pana pe 31.12.2015 pentru a va implica in actiunile noastre.
Daca aveti profit in anul 2015, puteti sa sustineti o asociatie la alegere cu o sponsorizare in bani sau in produse, fara ca aceasta actiune sa implice un cost, ea fiind deductibila automat din impozitul dumneavoastra. Asociatiile va pot pune la dispozitie un contract tip.

In cazul in care nu aveti un profit suficient anul acesta, puteti face o donatie si ea va fi deductibila in urmatorii 7 ani din impozitele dumneavoastra viitoare. In plus, veti putea face sponsorizari pe toata aceasta perioada.

Va rugam sa gasiti atasate contractul tip de sponsorizare Ateliere Fara Frontiere si un document pregatit de Finexpert care prezinta conditiile si criteriile realizarii sponsorizarii.

Comments